Vai es varu paslēpties Facebook, lai neviens nezinātu, ka es esmu?

Facebook tērzēšanas funkcija ļauj cilvēkiem redzēt, kad esat tiešsaistē, un sākt ar jums tērzēšanas sesijas. Šī funkcija var atturēt jūs no pieteikšanās Facebook, kad esat aizņemts un labprātāk to neuztraucat vai ja jums ir bažas par kāda cilvēka jūtu aizskaršanu, noraidot tērzēšanas pieprasījumu. Alternatīva izvairīšanās iespēja ir vienkārši izslēgt tērzēšanas funkciju, tāpēc neviens nezina, ka esat tiešsaistē. Ja izslēdzat tērzēšanas funkciju pirms atteikšanās vai aizverat pārlūkprogrammu, nākamajā reizē, kad piesakāties Facebook, tā paliks izslēgta, lai jūs nekad netiktu rādīts tiešsaistē.

1. solis

Piesakieties savā Facebook kontā un noklikšķiniet uz "Sākums", ja vēl neatrodaties sākuma ekrānā.

2. solis

Noklikšķiniet uz apakšējās labās joslas "Tērzēšana".

3. solis

Noklikšķiniet uz zobrata ikonas un atlasiet “Izslēgt tērzēšanu”. Lai atspējotu tērzēšanas funkciju, noklikšķiniet uz zobrata ikonas, pēc tam uz “Papildu iestatījumi”, “Izslēgt tērzēšanu” un “Saglabāt”.

Noklikšķiniet jebkur citur Facebook logā, lai izietu no tērzēšanas loga un paliktu neredzams.